....De....
....Startrekkers....
 

Hoe raar het soms kan lopen, zien we in het geval van de Startrekkers.
Zonder enige ambitie, maar met de juiste portie nuchterheid en flair, ontgroeiden deze 4 Achterhoekers het bruilofts- en amusementscircuit.
Stonden ze eerst nog veilig geprogrammeerd in het voorprogramma van de Sjonnies, momenteel bestormen ze ook op eigen kracht de Nederlandse podia, altijd voorzien van hun lijfspreuk: 'Je hoeft niet aan boom te hangen om een eikel te zijn'.
Hun repertoire is zorgvuldig samengesteld en de boerenwijsheden, die u tussen de nummers door krijgt toegefluisterd, zijn soms bijna van filosofische aard.
Volksliedjes als Roekie Soekie en Ura en Palora en Bianca worden even helemaal in een ander, spiritueel, daglicht gezet als u ze hoort uit de mond van deze mannen.
Alle 4 de bandleden groeiden op in het harmonieuze Lompevoort, een dorpje, landelijk gelegen tussen Ulft en Bredevoort boekenstad.
Een plek waar men zich in het weekend nog bezighoudt met 'brommers kiekn' en 'stiefzoepn' en waar de 'ziedn spek' nog aan het plafond hangt.
Maak uw borst dus maar nat, want een optreden van deze 4 Lompevoortse vrienden, Remco, Marco, Gerco en Wilco is anders dan anders dan anders